Gratis levering in de Provincie Antwerpen

CANAPA DELLE MARCHEWat is de hennepplant eigenlijk? De hennepplant behoort tot de familie van de cannabisplant en is erg voedzaam en gezond.

Even een misverstand rechtzetten... De termen cannabis, wiet en hennep worden regelmatig verkeerd gebruikt. De meeste mensen denken ten onrechte dat het over een en dezelfde plant gaat. Toch is niets minder waar. Hoewel ze tot dezelfde familie behoren, is er een cruciaal verschil tussen de wietplant en de hennepplant: 

  • De wietplant: bevat over het algemeen vrij hoge concentraties THC, hallucinogene stof. Van deze plant worden de vrouwelijke bloemen verwerkt voor recreatief gebruik.
  • De hennepplant: de zaadjes van de hennepplant bevatten geen THC of psychoactieve stoffen. Uit de zaadjes van de hennepplant wint men bloem (glutenvrij) en hennepzaadolie (rijk aan omega 3 en omega 6, brengt cholesterolgehalte in evenwicht). Alle producten die Terra Suasa aanbiedt, komen rechtstreeks van de hennepplant. 

Waarom kiezen voor canapa/hennep uit Le Marche? Niet alleen voor zijn belangrijke nutritieve waarde, maar ook omwille van de zuivere kwaliteit. De hennepplant wordt namelijk geteeld met enkel water en zon uit Le Marche, zonder gebruik te maken van bemestingsproducten of onkruidverdelgers. Dit is essentieel!

Ontdek

 

Back to the top